Молитвы Спиридону Тримифунтскому о финансовом благополучии и исполнении желания

В православном христианстве каждая сфера жизни человека находится под покровительством своего святого. Тем, к кому обращаются в нищете, при материальной нестабильности, неудачах в работе и прочих мирских бездольях, является святой Спиридон Тримифунтский.

Молитва Спиридону Тримифунтскому на деньги может читаться как в церкви, так и дома в любое время дня или ночи, хотя лучше всего преклоняться перед образом святого именно вечером. Обряд прочтения нужно повторять ежедневно, пока проблемы с финансами не оставят вас.

Святой Спиридон Тримифунтский
Икона Святого Спиридона Тримифунтского

Молитва Святому Спиридону Тримифунтскому  о финансовом благополучии

Молитву необходимо читать каждый день, до тех пор, пока вопрос не решится.

О всеблаженне святителю Спиридоне, великий угодниче Христов и преславный чудотворче!

Предстояй на Небеси Престолу Божию с лики Ангел, призри милостивым оком на предстоящия зде люди и просящий сильныя твоея помощи.

Умоли благоутробие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониим нашим, но да сотворит с нами по милости Своей!

Испроси нам у Христа и Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное, земли благоплодие и во всем всякое изобилие и благоденствие, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от щедраго Бога, но во славу Его и в прославление твоего заступления!

Избави всех верою несумненною к Богу приходящих от всяких бед душевных и телесных. от всех томлений и диавольских наветов!

Буди печальным утешитель, недугующим врач, в напастех помощник, нагим покровитель, вдовицам заступник, сирым защитник, младенцем питатель, старым укрепитель,

странствующим путевождь, плавающим кормчий и исходатайствуй всем крепкия помощи твоея требующим вся, яже ко спасению, полезная!

Яко да твоими молитвами наставляеми и соблюдаеми, достигнем в вечный покой и купно с тобою прославим Бога,

в Троице Святей славимаго,
Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков.

Аминь.

Молитва Спиридону Тримифунтскому об исполнении желания

О Великий и пречудныйсвятителю Христов и чудотворче Спиридоне, Керкирская похвало, всея вселенныя светильниче пресветлый,

Теплый к Богу молитвенниче и всем к тебе прибегающим с верою молящимся скоропредстательный заступниче!

Ты веру православную на Никейстем Соборе посреде отцев преславно изъяснил еси. Услыши нас, грешных, святителю Христов, молящихся тебе,

и сильным твоим предстательством у Господа Избави нас от всякого злаго обстояния: от глада, потопа, огня и смертоносныя язвы.

Ты бо вовременней жизни своей от всех сих бедствий избавлял еси людей твоих.

От нашествия агарян и от глада страну твою сохранил еси,
Царя от неисцельного недуга избавил и многия грешники к покаянию привел еси,

Мертвых преславно воскрешал еси, за святость же жития твоего Ангелы невидимо в церкви поющия и сослужащия тебе имел еси.

Сице убо прослави тебе, вернаго Своего раба, Владыка Христос, яко вся тайная человеческая деяниядарова тебе разумети и обличати неправедно живущия.

Многим в скудности и недостаточестве живущим ты усердно помогал еси.

Люди убогия изобильно во время глада напитал еси и ина многа знамения силою в тебе живущаго Духа Божия сотворил еси.

Сице и нас не остави, святителю Христов, поминай нас, чад своих, у Престола Вседержителя и умоли Господа,
Да подаст многих наших грехов прощения, безбедное и мирное житие да дарует нам.

Кинчины же живота непостыдныя и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит нас,
Да выну возсылаем славу и благодарение Отцу, и Сыну, и Духу Святому, ныне и присно и  во веке веков.

Аминь.

Молитва Спиридону Тримифунтскому на удачу

О преблаженне святителю Спиридоне!

Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониям нашим, но да сотворит с нами по милости своей.

Испроси нам, рабам Божиим (имена), у Христа и Бога наше мирное безмятежное житие, здравие душевное и телесное.
Избави нас от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов.

Поминай нас у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих наших грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует нам,

кончины же живота непостыдная и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит нас, да непрестанно возсылаем славу и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно, и во веки веков.

Аминь.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями: